PROFETIA Suomelle


Lopunajan PROFETIA Smith Wigglesworth

Se suuri HERÄTYS          
PROFETIA by Smith Wigglesworth
(1859-1947)                

Kaksi erillistä liikehtimistä:
“Muutamien seuraavien vuosikymmenien aikana tulee olemaan kaksi erillistä Pyhän Hengen liikehtimistä läpi seurakunnan Isossa Britanniassa.

1. AALTO

Ensimmäinen liikehtiminen tulee vaikuttamaan jokaiseen seurakuntaan, joka on avoin vastaanottamaan sen ja sitä karakterisoi, kuvaa restoraatio Pyhän Hengen kasteelle  ja Pyhän Hengen armolahjoille.

2. AALTO

Toinen Pyhän Hengen liikehtiminen tulee johtamaan ihmisten lähtemisen historiallisista, perinteisistä seurakunnista ja perustaen, istuttaen uusia seurakuntia.

Näiden molempien liikehtimisten kuluessa ihmiset, jotka ovat asiassa mukana, sanovat: ’Tämä on se suuri herätys.’ Mutta Herra sanoo: ‘Ei, kumpikaan näistä ei ole se suuri herätys, mutta molemmat ovat askeleita sitä kohti.

Kun uusien seurakuntien vaihe on heikkenemässä, voidaan havaita todisteita seurakunnissa jostakin, mitä ei ole nähty aikaisemmin:  yhteentulo niiden taholta, jotka painottavat Sanaa ja niiden taholta, jotka painottavat Henkeä.

Kun Sana ja Henki tulevat yhteen

Kun Sana ja Henki tulevat yhteen, tulee olemaan suurin Pyhän Hengen liike mitä kansakunta, ja todellakin, maailma on koskaan nähnyt.
Se tulee merkitsemään alkua herätykselle, joka saattaa varjoonsa kaiken, mitä on koskaan todistettu näillä rannoilla, jopa aikaisempien vuosien Wesleyn ja  Welshin herätyksen.

Hengen vuodatus tulee virtaamaan Isosta Britanniasta mannermaalle Eurooppaan, ja sieltä, tulee alkamaan missionääri(lähetys)liike maailman ääriin.


Lopunajan PROFETIA Smith Wigglesworth 06.02.2006