RAKKAUS-LIITTO-suhde: 1. Jumala 2. AVIO

RAKKAUS ja LIITTO-suhde: 1st: Jumala- , sitten 2nd: AVIO-LIITTO

”Joka sanoo: ”Minä tunnen hänet (=Jumalan)”, eikä pidä hänen käskyjänsä, se on valhettelija, ja totuus ei ole hänessä. Mutta joka pitää hänen sanansa, hänessä on Jumalan rakkaus totisesti täydelliseksi tullut. Siitä me tiedämme, että me hänessä olemme.” (1Joh.2:4-5)

LIITTO Jumalan kanssa on Nro1, tärkein  PRIORITEETTI

”Ja tiedä siis, että Herra, sinun Jumalasi, on Jumala, uskollinen Jumala, joka pitää liiton ja on laupias tuhansiin polviin asti niille, jotka häntä rakastavat ja pitävät hänen käskynsä ,” (5Moos.7:9)
”kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä!” (Hepr.10:29)
”Sillä näin sanoo Herra, Herra: Minä olen tehnyt sinulle sen mukaan, kuin sinä olet tehnyt, kun olet pitänyt valan halpana ja rikkonut liiton.” (Hes.16:59)

AVIO-LIITTO  on Nro2, PRIORITEETILTÄÄN alempi LIITOLLE Jumalan kanssa

Niin tärkeä kuin AVIO-LIITTO  onkin, niin vielä sen edelle menee LIITTO-suhde Jumalan kanssa – LIITON pitäminen ja noudattaminen.

Vain viitaten 2013 HAT -tapahtumaan kesäkuussa Helsingissä,
Jumalan (Gal.5:19-21)-ilmestys avio-liitto-kriisissä olleille oli, että
haureus, riita, viha, ym. olivat SAMALLA VIIVALLA – vain pilkku välissä -  eikä semmoista harjoittavat peri Jumalan valtakuntaa!

--------------------------------------------------------
Synti on synti, ja siitä on tehtävä parannus!
--------------------------------------------------------
”Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, epäjumalanpalvelus…, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, … jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa.” (Gal.5:19-21)

Kesäkuussa, Tuusulan kirkon alttarilla, laajasti tunnettu (nais)julistaja totesi, että jos olisi etujen PRIORITEETTI-ristiriita  Jumalan LIITTO-kutsun vs. AVIO-LIITON välillä, niin KUULIAISUUS Jumalalle työlle on PRIORITEETILTÄÄN tärkeämpi, Nro 1.
(Jos esim. Pyhän Hengen (käsky)ääni: ”mene julistamaan siihen-ja-siihen maahan nyt”, niin Jumalaa tulee totella/pelätä enemmän kuin ihmistä.)

”Niin Jeesus sanoi heille: ”Tämän maailmanajan lapset naivat ja menevät miehelle. Mutta ne, jotka on arvollisiksi nähty pääsemään toiseen maailmaan ja ylösnousemukseen kuolleista, eivät nai eivätkä mene miehelle.” (Luuk.20:34-35)
“And Jesus answering said to them, The children of this world marry, and are given in marriage: But they who shall be accounted worthy to obtain that world, and the resurrection from the dead, neither marry, nor are given in marriage:”(Luke 20:34-35, KJV)